Johann Ernst <Salzburg, Erzbischof>:Votum Unanime Parnassi Salisburgensis Deorum Judicio Et Assensu Approbatum, Dum In Celsiss.mum ac Rever.mum S.R.I. Principem, Et Archiepiscopum Salisburgensem &c. &c. Electus Esset Joannes Ernestus e S.R.I. Comitibus De Thun, Episcopus Seccoviensis, Eidem In Auspicatissimi, ac Longaevi Regiminis Augurium Humillima animi submissione dicatum, ac oblatum A Venerantibvs Svis Mvsis Benedictino-Salisbvrgensibvs
Votum Unanime Parnassi Salisburgensis Deorum Judicio Et Assensu Approbatum, Dum In Celsiss.mum ac Rever.mum S.R.I. Principem, Et Archiepiscopum Salisburgensem &c. &c. Electus Esset Joannes Ernestus e S.R.I. Comitibus De Thun, Episcopus Seccoviensis, Eidem In Auspicatissimi, ac Longaevi Regiminis Augurium Humillima animi submissione dicatum, ac oblatum A Venerantibvs Svis Mvsis Benedictino-Salisbvrgensibvs

Votum Unanime Parnassi Salisburgensis Deorum Judicio Et Assensu Approbatum, Dum In Celsiss.mum ac Rever.mum S.R.I. Principem, Et Archiepiscopum Salisburgensem &c. &c. Electus Esset Joannes Ernestus e S.R.I. Comitibus De Thun, Episcopus Seccoviensis, Eidem In Auspicatissimi, ac Longaevi Regiminis Augurium Humillima animi submissione dicatum, ac oblatum A Venerantibvs Svis Mvsis Benedictino-Salisbvrgensibvs

Autor: Johann Ernst
Erscheinungsort: Salisburgum
Verlag: Mayr
Erscheinungsjahr: 1687
Anzahl Seiten: 118
Signatur: Res/2 Diss. 31#Beibd.5
Projekt-ID: VD17 12:127958P
URN: urn:nbn:de:bvb:12-bsb10865992-8

...

Johann Ernst :Votum Unanime Parnassi Salisburgensis Deorum Judicio Et Assensu Approbatum, Dum In Celsiss.mum ac Rever.mum S.R.I. Principem, Et Archiepiscopum Salisburgensem &c. &c. Electus Esset Joannes Ernestus e S.R.I. Comitibus De Thun, Episcopus Seccoviensis, Eidem In Auspicatissimi, ac Longaevi Regiminis Augurium Humillima animi submissione dicatum, ac oblatum A Venerantibvs Svis Mvsis Benedictino-Salisbvrgensibvs

Johann Ernst , (1687)
Image 00118

Version 2.1.16 - HHI V 3.0 [11.03.2019] 0.1/0.55

Hinweis: Durch die Nutzung dieser Webseite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu.
OK Mehr erfahren